Advertisements

Kategori Klangenan

Seri Humor Sufi Nasruddin

Nyidam Sari ManthousNyidam Sari ManthousNyidam Sari Manthous

Nyidam Sari Manthous Duh wong ayu… pepujaning ati… koyo ngene… wong nandang asmara… Apa mung awakku dhewe Duh Dewo Jawata keng welas welas sono mring wak mami mBesok kapan-kapan pangkon lan sliramu tak umpamano...

Advertisements
Seri Humor Sufi Nasruddin

Ojo Lamis – Jangan Cuma Manis di Bibir

Ojo sok gampang Janji wong manis Yen to amung lamis Becik aluwung prasojo nimas Ora agawe cuwo Tansah ngugemi Tresnamu wingi Jebul amung lamis Koyo ngenteni thukuling jamur Ing mongso ketigo Aku iki prasasat...

Pin It on Pinterest