Nyidam Sari Manthous

0
69
Jangan lupa sertakan sumber dengan jelas jika ingin mencopy

Nyidam Sari

Manthous

Duh wong ayu…
pepujaning ati…
koyo ngene…
wong nandang asmara…

Apa mung awakku dhewe
Duh Dewo Jawata keng welas
welas sono
mring wak mami

mBesok kapan-kapan
pangkon lan sliramu
tak umpamano nakhoda
tanpa prau
sasat darat den pepetri
Nyidam Sari asmara

Umpomo sliramu sekar melati
aku kumbang Nyidam Sari
Umpomo sliramu margi
wong manis, aku kang bakal nglewatiSineksen lintange luku
semono janji prasetia ning ati
tansah sumantar ing netra rinoso
karasa arasaning ndriyoMidero sak jagad raya paringana wukir
lan samudro nurhayu lan memanise
aku dadi ati selawaseNalika nira ing ndalu atiku
lamlaman marang sliramu
nganti mati ora bakal lali
lha kae lintange mlaku

Nyidam Sari Manthous

 

Advertisements

Jangan lupa tinggalkan komentar ya gais

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.